Регистрация Вход
МЕНЮ САЙТУ

СТАТТІ

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під ...

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під завісою волонтерстваБензин дуже вигідний товар для «скрутки», бо його можна прив’язати до будь-якого виробництва. Цю фразу голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев сказав в квітні 2021 року...



Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та от...

Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та отримала дорогу квартиру Скандали у команді «Слуги народу» та президента Володимира Зеленського не вщухають. Цього разу йтиметься про незаконний кримський бізнес нардепа Ірини Борзової



Як нафта російського олігарха Силантьєва та технок...

Як нафта російського олігарха Силантьєва та технократа Сорокіна обтікає санкції Російська нафта та нафтопродукти без українських санкцій продовжують перетікати до європейських та британських автомобілів, наповнюючи бюджет країни-агресора




Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Поиск

Главная » НОВОСТИ

Народный депутат от Партии регионов, член Комитета Верховной Рады по вопросам правосудия Леонид Фесенко может занять пост председателя Высшего специализированного суда по рассмотрению гражданских и уголовных дел.

В судейском корпусе назначение Леонида Фесенко считают свершившимся фактом, возможно, потому, что, как сообщил газете сам депутат, возглавить суд ему предложил лично Президент Виктор Янукович.

«Рассматривается такая возможность, но существует ряд норм, которые регламентируют назначение на эту должность, поэтому их нужно пройти. Предложение я получил лично от Президента», – сказал ... Читать дальше »

Категорія: Новости | Переглядів: 1514 | Додав: admin | Дата: 21.09.2010 | Коментарі (0)

Юристы телеканала ТВi (ООО «ТелеРадиоСвит») в понедельник обратились в Высший административный суд Украины c кассационной жалобой на постановление Киевского апелляционного административного суда от 30 августа, которым канал был лишен ряда эфирных частот. В кассационной жалобе ТВi просит суд отменить постановление апелляционного суда и направить дело на новое судебное рассмотрение в суд первой инстанции.

ТВi убежден, что суд своим постановлением фактически оставил телеканал без возможности осуществлять вещание не только на тех частотах, которые выдавались на основании решений от 27 января 2010 года, но и на других частотах, которые выдавались на основании других ... Читать дальше »

Категорія: Новости | Переглядів: 1177 | Додав: admin | Дата: 21.09.2010 | Коментарі (0)

ИНТЕРВЬЮ

Кирило Говорун: На гроші Новинського лобісти влаштовують танці з бубнами довкола «гонінь проти УПЦ»

Після початку повномасштабної війни 2022-го в мережі з'явилася антивоєнна декларація, яку підписали понад п'ять сотень богословів, релігієзнавців, філософів з усього світу. Серед авторів цього тексту був і Говорун.



Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського

Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського Військовий експерт окреслив перспективи та умови, в яких доведеться працювати новому головкому...