Регистрация Вход
МЕНЮ САЙТУ

СТАТТІ

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під ...

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під завісою волонтерстваБензин дуже вигідний товар для «скрутки», бо його можна прив’язати до будь-якого виробництва. Цю фразу голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев сказав в квітні 2021 року...



Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та от...

Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та отримала дорогу квартиру Скандали у команді «Слуги народу» та президента Володимира Зеленського не вщухають. Цього разу йтиметься про незаконний кримський бізнес нардепа Ірини Борзової



Як нафта російського олігарха Силантьєва та технок...

Як нафта російського олігарха Силантьєва та технократа Сорокіна обтікає санкції Російська нафта та нафтопродукти без українських санкцій продовжують перетікати до європейських та британських автомобілів, наповнюючи бюджет країни-агресора




Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Поиск

Главная » НОВОСТИ

Сегодня вызван на допрос в Генпрокуратуру следователь следственной группы, которая ранее расследовала дело об отравлении Виктора Ющенко, Вальчук И. А. Об этом сообщают источники «Украинской правды».

По информации источников, Вальчук в составе следственной группы отрабатывал «донецкий след» в деле об отравлении Ющенко. Следователь безуспешно пытался допросить Владимира Сивковича, братьев Клюевых, Эдуарда Прутника и других.

Как известно, в среду Генпрокуратура допросила вице-премьера Сивковича в рамках ... Читать дальше »

Категорія: Новости | Переглядів: 1226 | Додав: admin | Дата: 24.09.2010 | Коментарі (0)

Хозяйственный суд Украины полностью отказал ОАО «АК «Киевводоканал» в иске относительно задолженности АК «Киевэнерго» за воду, которая используется для производства горячей воды. Об этом сообщает официальный сайт "Киевэнерго” со ссылкой на решение суда №32/516 от 15.09.2010 г.

В энергокомпании отмечают, что суд признал, что «Киевэнерго» не имеет обязательств перед водопоставщиком относительно оплаты холодной воды для производства горячей.

«Заключение судебной экспертизы подтверждает, что за 2006 год «Киевводоканал» получил от населения через ГИВЦ на 6 млн. грн. больше, чем поставил воды. То есть все это время водопоставщик получал через ГВОЦ деньги ... Читать дальше »

Категорія: Новости | Переглядів: 1282 | Додав: admin | Дата: 24.09.2010 | Коментарі (0)

ИНТЕРВЬЮ

Кирило Говорун: На гроші Новинського лобісти влаштовують танці з бубнами довкола «гонінь проти УПЦ»

Після початку повномасштабної війни 2022-го в мережі з'явилася антивоєнна декларація, яку підписали понад п'ять сотень богословів, релігієзнавців, філософів з усього світу. Серед авторів цього тексту був і Говорун.



Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського

Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського Військовий експерт окреслив перспективи та умови, в яких доведеться працювати новому головкому...