Регистрация Вход
МЕНЮ САЙТУ

СТАТТІ

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під ...

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під завісою волонтерстваБензин дуже вигідний товар для «скрутки», бо його можна прив’язати до будь-якого виробництва. Цю фразу голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев сказав в квітні 2021 року...



Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та от...

Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та отримала дорогу квартиру Скандали у команді «Слуги народу» та президента Володимира Зеленського не вщухають. Цього разу йтиметься про незаконний кримський бізнес нардепа Ірини Борзової



Як нафта російського олігарха Силантьєва та технок...

Як нафта російського олігарха Силантьєва та технократа Сорокіна обтікає санкції Російська нафта та нафтопродукти без українських санкцій продовжують перетікати до європейських та британських автомобілів, наповнюючи бюджет країни-агресора




Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Поиск

Главная » 2021 » Февраль » 19 » Игровые ноутбуки. На что обратить внимание при выборе (укр.)
11:00
Игровые ноутбуки. На что обратить внимание при выборе (укр.)

Ігрові ноутбуки: на що звертати увагу при виборіПлануєте оновити або купити ігровий ноутбук, але не знаєте, яким він повинен бути з урахуванням останніх технологій і трендів? Фахівці магазину «Цифра» розповідають, на які характеристики треба звернути увагу, вибираючи ігрові ноутбуки.

Що врахувати при виборі ігрового ноутбука?
Екран

Розглянемо три найбільш важливі критерії - діагональ, дозвіл і час відгуку.
Розмір діагоналі залежить від уподобань користувача. Але якщо говорити про те, які моделі вибирають найчастіше, то в ТОП потраплять 15- і 17-дюймові. Великі екрани - те, що потрібно для повного занурення в ігровий світ.

Відеокарта

Відеокарта відповідає за якісну і плавну картинку. Існує два типи відеокарт: дискретна і інтегрована. В ігрові ноутбуки встановлюють дискретну, оскільки вона потужніша і пропонує більше можливостей. Що потрібно знати:
Чим вище частота відеопроцесора (500-2000 Мгц), тим швидше він обробляє графічну інформацію.

Обсяг відеопам'яті повинен бути від 6 Гб (4 Гб для початкового ігрового ноутбука).

Геймери віддають перевагу відеокартам NVIDIA - лідер світового ринку. Зовсім недавно великим попитом користувалися моделі лінійки Maxwell.

Процесор

Ідеальний процесор для ігрової моделі:

Має більше чотирьох ядер, щоб швидко обробляти великі обсяги інформації.

Тактова частота впливає на швидкість обробки даних. Чим вона вища, тим ефективніше працює процесор. Оптимальний показник для ігрових моделей: від 3,2 до 5,5 ГГц.

Купуючи ноутбук з відеокартою GeForce RTX 2060 або GeForce RTX 2070, ви, швидше за все, отримаєте 6-ядерний процесор Intel 10 покоління з відмінними показниками продуктивності і топової графікою. Актуальні процесори для ігрових ноутбуків: Intel Core i7-9750H, Intel Core i7-1065G7, Intel Core i9-9880H, Intel Core i9-10900K. До речі, останній варіант 10-ядерний, він працює на частоті до 5,3 Ггц.

Ігрові ноутбуки: на що звертати увагу при виборі

Оперативна пам'ять

Системні вимоги сучасних ігор занадто високі, і обсяг оперативної пам'яті не менш важливий.

Бажано вибирайте ноутбуки з оперативкою формату DDR5. У неї хороші показники енергоефективності та частота. Який обсяг ОЗУ потрібний ігровому ноутбука? Від 16 до 64 Гб. А якщо з можливістю збільшення, то взагалі гармата.

Система охолодження

Чули про слові троттлінг? Це явище, при якому продуктивність процесора і відеокарти падають через високу навантаження. Щоб цього не сталося, потрібна ефективна система охолодження з просунутими кулерами і вентиляційними гратами.

Зверніть увагу, у який бік направлений видув. Важливо, щоб він не знаходився там, де мишка, оскільки буде створюватися дискомфорт під час ігрового процесу.

Внутрішня пам'ять

Якщо вам потрібен крутий ігровий ноутбук, можете забути про HDD-накопичувачах. Тільки SSD. Чому? Підвищена швидкість завантаження операційки, ударостійкість, швидка обробка даних. Всіх цих переваг позбавлені HDD-диски. Але! Є ноутбуки з SSD-накопичувачем і додатковим HDD. Як правило, обсяг HDD-диска набагато більше.

Пропонуємо озброїтися отриманими знаннями і вибрати свій ідеальний ноутбук на сайті Y.ua.

Категория: Новости | Просмотров: 964 | Добавил: admin | Теги: выбор, ноутбук, Память, Магазин | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar

Обсудить на Юридическом форуме

ИНТЕРВЬЮ

Кирило Говорун: На гроші Новинського лобісти влаштовують танці з бубнами довкола «гонінь проти УПЦ»

Після початку повномасштабної війни 2022-го в мережі з'явилася антивоєнна декларація, яку підписали понад п'ять сотень богословів, релігієзнавців, філософів з усього світу. Серед авторів цього тексту був і Говорун.



Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського

Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського Військовий експерт окреслив перспективи та умови, в яких доведеться працювати новому головкому...