Регистрация Вход
МЕНЮ САЙТУ

СТАТТІ

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під ...

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під завісою волонтерстваБензин дуже вигідний товар для «скрутки», бо його можна прив’язати до будь-якого виробництва. Цю фразу голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев сказав в квітні 2021 року...



Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та от...

Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та отримала дорогу квартиру Скандали у команді «Слуги народу» та президента Володимира Зеленського не вщухають. Цього разу йтиметься про незаконний кримський бізнес нардепа Ірини Борзової



Як нафта російського олігарха Силантьєва та технок...

Як нафта російського олігарха Силантьєва та технократа Сорокіна обтікає санкції Російська нафта та нафтопродукти без українських санкцій продовжують перетікати до європейських та британських автомобілів, наповнюючи бюджет країни-агресора




Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Поиск

Главная » 2021 » Май » 8 » В ВСП подали жалобу против судьи, который отмазал фанатку Басты Настю Константинову за пьяное вождение (укр.)
12:50
В ВСП подали жалобу против судьи, который отмазал фанатку Басты Настю Константинову за пьяное вождение (укр.)

В ВСП подали жалобу против судьи, который отмазал фанатку Басты Настю Константинову за пьяное вождение (укр.)Член правління Фундації DEJURE Роман Маселко розкрив цікаві подробиці закриття справи проти Анастасії Константинової, яка нещодавно потрапила у гучний скандал. З'ясувалося, що суддя Печерського районного суду Володимир Карабань, який закрив справу проти дівчини за п'яне водіння, серйозно порушив закон. Про це він повідомив на своій сторінку у Facebook.

Громадський дыяч наголосив, що проти судді вже подали скаргу до Вищої ради правосуддя.

Справу проти Анастасії Константинової про нетверезе водіння розглядали у Печерському райсуді Києва. Саме там, де працює її рідна мати Крістіна Константинова та вітчим Віктор Кицюк. Колега батьків Анастасії – Володимир Карабань – фактично "відмазав" дівчину від покарання та закрив справу.  Як пояснив Роман Маселко, суддя закрив справу, бо Настя надала довідку, що вона була нібито твереза.

«Однак стаття 130 чітко передбачає, що відповідальність наступає не лише за нетверезе водіння, але і за відмову від проходження огляду на стан сп'яніння. Водночас достатньо лише ознак того, що водій п'яний. Тобто водій може бути тверезий, але поводитись як п'яний і цього достатньо для вимоги пройти огляд», – наголосив Маселко.

Він додав, що Карабань досвідчений суддя, який розглянув тисячі таких справ, однак він повністю виправдав Константинову. Цікаво, що він навіть не викликав поліцейських та не встановлював, чи були ознаки сп'яніння у дівчини.

Ба більше, за словами Маселка, Карабань дуже завантажений суддя і часто не встигає розглядати такі справи у 90-денний строк. Тому багато справ він закрив за спливом строку.

«Але от у цій справі він проявив небачену оперативність та розглянув її на восьмий робочий день після отримання. А ще на сайті чомусь немає статті, за якою притягувалась Константинова. Швидше за все, працівники суду навмисно внесли неповну інформацію, щоб не було видно, що протокол складено за нетверезе водіння», – зазначив Маселко.

За його словами, все це свідчить, що Карабань вчинив дисциплінарний проступок і має понести покарання.

Як оскандалилася Настя Константинова: головне

  • Донька одіозної судді Печерського райсуду Крістіни Константінової та співробітника ДБР Анатолія Тарасюка  потрапила у скандал через свою позицію щодо України. Річ у тім, що дівчина зняла обурливе відео, в якому назвала українців, які вимагали, аби російський співак Баста сказав, чий Крим, бидлом.
  • Окрім зізнань у любові до репера, дівчина заявила, що в Україні «немає нормальних виконавців». Анастасія також сказала, що Крим Україна вже «про*бала», тому з цим треба змиритися.
  • Згодом дівчина записала відео, у якому назвала себе патріоткою і вибачилася за попередні висловлювання. Мовляв, вона не знала, що у Басти – антиукраїнська позиція.

За матеріалами 24ТВ

Категория: Новости | Просмотров: 1553 | Добавил: admin | Теги: Тарасенко, суд, Кицюк, быдло, ДБР, Карабань, Настя, Константинова | Рейтинг: 4.7/6
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar

Обсудить на Юридическом форуме

ИНТЕРВЬЮ

Кирило Говорун: На гроші Новинського лобісти влаштовують танці з бубнами довкола «гонінь проти УПЦ»

Після початку повномасштабної війни 2022-го в мережі з'явилася антивоєнна декларація, яку підписали понад п'ять сотень богословів, релігієзнавців, філософів з усього світу. Серед авторів цього тексту був і Говорун.



Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського

Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського Військовий експерт окреслив перспективи та умови, в яких доведеться працювати новому головкому...