Регистрация Вход
МЕНЮ САЙТУ

СТАТТІ

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під ...

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під завісою волонтерстваБензин дуже вигідний товар для «скрутки», бо його можна прив’язати до будь-якого виробництва. Цю фразу голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев сказав в квітні 2021 року...



Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та от...

Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та отримала дорогу квартиру Скандали у команді «Слуги народу» та президента Володимира Зеленського не вщухають. Цього разу йтиметься про незаконний кримський бізнес нардепа Ірини Борзової



Як нафта російського олігарха Силантьєва та технок...

Як нафта російського олігарха Силантьєва та технократа Сорокіна обтікає санкції Російська нафта та нафтопродукти без українських санкцій продовжують перетікати до європейських та британських автомобілів, наповнюючи бюджет країни-агресора




Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Поиск

Главная » 2020 » Ноябрь » 10 » «Слуги народа» снова поймали депутата Гео Лероса на лжи
10:52
«Слуги народа» снова поймали депутата Гео Лероса на лжи

«Слуги народа» снова поймали депутата Гео Лероса на лжиПомощник народного депутата от партии «Слуга народа» Николая Тищенко Руслан Гончаров опроверг обвинения со стороны бывшего однопартийца Гео Лероса об его участии в «минировании» Александровской больницы и обнародовал официальные доказательства. Об этом он написал на своей странице в Facebook.

В своем посте Гончаров назвал Лероса безответственным политиком и подчеркнул, что скандальный нардеп фактически принимает на себя полномочия суда, когда обвиняет «в совершении уголовного преступления».

Гончаров отметил, что сразу после минирования, которое произошло весной этого года, он заявил о своей непричастности к этому преступлению и расценил это как грязную технологию и попытку облить грязью нардепа Николая Тищенко и политическую силу «Слуга народа».

«Слуги народа» снова поймали депутата Гео Лероса на лжи

В качестве доказательств своей непричастности к указанным событиям помощник нардепа обнародовал ответ Киевской городской прокуратуры.

«Что ж, специально для безответственного и лживого Лероса я публикую ответ прокуратуры, в котором четко указано, что мне никакие подозрения не вручали и я не подозреваемым или обвиняемым в этом уголовном производстве», - написал Гончаров.

«Слуги народа» снова поймали депутата Гео Лероса на лжи

Руслан Гончаров также призвал Лероса быть ответственным и опровергнуть свои заявления.«Так что, господин Лерос, вам хватит ответственности публично опровергнуть свое заявление, будете и дальше вести себя как базарная баба, и ссылаться на слухи, распространять фейки, вводя в заблуждение общество?», - написал он.

Напомним, весной этого года отечественные СМИ сообщили о минировании Александровской больницы. Эта информация не подтвердилась - при проверке здания и прилегающей территории взрывоопасных веществ и предметов обнаружено не было. В то же время, из больницы были эвакуированы более 100 человек, среди которых пациенты и медицинский персонал.

Категория: Новости | Просмотров: 1373 | Добавил: admin | Теги: «Слуга народа», Александровская больница, Гео Лерос, Николай Тищенко, Руслан Гончаров | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
avatar
1 advokathillskievua • 14:05, 10.11.2020
Потрібен адвокат в місті Києві?Адвокати нашого адвокатського об’єднання здійснюють свою діяльність на ринку надання юридичних послуг більше 10 років. За цей час ми не тільки стали справжніми професіоналами, а й змогли завоювати довіру клієнтів, які в разі потреби і надалі звертаються саме до нас за юридичною допомогою. Замовивши юридичні послуги у нас, Ви отримуєте комплексне вирішення своєї проблеми «під ключ», незалежно від галузей права у сфері поширення яких виникла проблема.Якщо Вам потрібен досвідчений адвокат. і Ви дійсно розумієте, що таке якісний юридичний захист – Ви звернулися за адресою! Ми ніколи не обіцяємо того, чого не в силах виконати, але й ніколи не втрачаємо можливості найбільш ефективного вирішення проблеми на користь клієнта.Ви завжди можете отримати безкоштовну юридичну консультацію:
+38 (097) 785-10-10Адвокатське об'єднання "Юнікейс"
https://unicase.kiev.ua
ComForm">
avatar

Обсудить на Юридическом форуме

ИНТЕРВЬЮ

Кирило Говорун: На гроші Новинського лобісти влаштовують танці з бубнами довкола «гонінь проти УПЦ»

Після початку повномасштабної війни 2022-го в мережі з'явилася антивоєнна декларація, яку підписали понад п'ять сотень богословів, релігієзнавців, філософів з усього світу. Серед авторів цього тексту був і Говорун.



Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського

Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського Військовий експерт окреслив перспективи та умови, в яких доведеться працювати новому головкому...