Регистрация Вход
МЕНЮ САЙТУ

СТАТТІ

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під ...

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під завісою волонтерстваБензин дуже вигідний товар для «скрутки», бо його можна прив’язати до будь-якого виробництва. Цю фразу голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев сказав в квітні 2021 року...



Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та от...

Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та отримала дорогу квартиру Скандали у команді «Слуги народу» та президента Володимира Зеленського не вщухають. Цього разу йтиметься про незаконний кримський бізнес нардепа Ірини Борзової



Як нафта російського олігарха Силантьєва та технок...

Як нафта російського олігарха Силантьєва та технократа Сорокіна обтікає санкції Російська нафта та нафтопродукти без українських санкцій продовжують перетікати до європейських та британських автомобілів, наповнюючи бюджет країни-агресора




Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Поиск

Главная » 2015 » Октябрь » 19 » В Запорожье бандиты под видом работников СБУ похищали людей
11:21
В Запорожье бандиты под видом работников СБУ похищали людей

В Запорожье бандиты под видом работников СБУ похищали людейВ Запорожье Служба безопасности Украины задержала членов организованной преступной группировки, планировавшие похищать людей для выкупа и дискредитации органов СБУ.

Злоумышленники, в частности, готовились к похищению запорожского бизнесмена. Они наблюдали за объектом, заранее подготовили для экстренной остановки автомобиля самодельные так называемые «шипы», одежда с эмблемами СБУ, «балаклавы», хлороформ. Также провели тренировку с нападения и похищения человека, сообщает пресс-служба СБУ.

В подвальном помещении арендованного офиса была обустроена камера с решетками, в которую планировалось поместить бизнесмена. Подвал был замаскирован под якобы «камеру СБУ» - вывешены государственный флаг Украины, на одной из стен сделана надпись с бранью на правоохранителей. Также в помещении находилась видеокамера, на которую должны были снимать пытки заложников. Видео планировалось разместить в Интернете с целью дискредитации Службы безопасности Украины.

Во время обысков в помещениях злоумышленников изъято гранату Ф-1, травматический пистолет, переделанный для стрельбы боевыми патронами и сепаратистское символику.

Начато уголовное производство по ст. 146 (покушение на незаконное лишение свободы и похищение человека) Уголовного кодекса Украины.

Категория: Новости | Просмотров: 899 | Добавил: admin | Теги: СБУ, Запорожье, Похищение | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar

Обсудить на Юридическом форуме

ИНТЕРВЬЮ

Кирило Говорун: На гроші Новинського лобісти влаштовують танці з бубнами довкола «гонінь проти УПЦ»

Після початку повномасштабної війни 2022-го в мережі з'явилася антивоєнна декларація, яку підписали понад п'ять сотень богословів, релігієзнавців, філософів з усього світу. Серед авторів цього тексту був і Говорун.



Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського

Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського Військовий експерт окреслив перспективи та умови, в яких доведеться працювати новому головкому...