Регистрация Вход
МЕНЮ САЙТУ

СТАТТІ

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під ...

Податкова діра «ОККО»: що приховує мережа АЗС під завісою волонтерстваБензин дуже вигідний товар для «скрутки», бо його можна прив’язати до будь-якого виробництва. Цю фразу голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев сказав в квітні 2021 року...



Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та от...

Слуга народу Ірина Борзова заробляла у Криму та отримала дорогу квартиру Скандали у команді «Слуги народу» та президента Володимира Зеленського не вщухають. Цього разу йтиметься про незаконний кримський бізнес нардепа Ірини Борзової



Як нафта російського олігарха Силантьєва та технок...

Як нафта російського олігарха Силантьєва та технократа Сорокіна обтікає санкції Російська нафта та нафтопродукти без українських санкцій продовжують перетікати до європейських та британських автомобілів, наповнюючи бюджет країни-агресора




Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Block title
Block content

Поиск

Главная » 2015 » Октябрь » 29 » YouTube стал платным
16:15
YouTube стал платным

Компания Google официально запустила платный сервис YouTube Red, анонсированный на прошлой неделе. Он стал доступен для пользователей в США.

Пользователи платной версии YouTube получили возможность смотреть видео без рекламы и в фоновом режиме. Им также предоставлен доступ к эксклюзивному контенту – YouTube Originals.

В новом сервисе все видеоролики можно сохранять на устройстве для отложенного офлайн-просмотра. Пользователи также смогут слушать в YouTube Red музыку: композиции будут воспроизводиться даже в фоновом режиме при закрытом приложении.

Стоимость подписки составляет $9,99 в месяц. Предусмотрен бесплатный пробный период в один месяц. Подписка также предусматривает доступ к Google Play Music, YouTube Gaming и еще не выпущенному приложению YouTube Music, сообщает searchengines.ru.

О том, что в YouTube может появиться возможность платной подписки на просмотр без рекламы, стало известно в середине марта этого года. В апреле администрация сервиса разослала владельцам каналов письмо, в котором сообщалось, что новая версия YouTube без рекламы будет запущена в скором времени.

В сентябре в СМИ появились сообщения, что платная версия YouTube может быть запущена 22 октября. А на прошлой неделе Google объявил, что запуск YouTube Red состоится 28 октября.

Категория: Новости | Просмотров: 964 | Добавил: admin | Теги: Google, сервис, США, плата, YouTube | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar

Обсудить на Юридическом форуме

ИНТЕРВЬЮ

Кирило Говорун: На гроші Новинського лобісти влаштовують танці з бубнами довкола «гонінь проти УПЦ»

Після початку повномасштабної війни 2022-го в мережі з'явилася антивоєнна декларація, яку підписали понад п'ять сотень богословів, релігієзнавців, філософів з усього світу. Серед авторів цього тексту був і Говорун.



Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського

Розпорошення ресурсу та план «Б». Чому замінили Залужного і що чекає на Сирського Військовий експерт окреслив перспективи та умови, в яких доведеться працювати новому головкому...